Vermogensbeheer

Onafhankelijk vermogensbeheer

Vermogensbeheer bij Steentjes is nog zoals het hoort te zijn. En zoals het jaren geleden normaal was. Het beheren van vermogen is een vak. Zeker vandaag de dag vraagt verstandig vermogensbeheer om risicobeheersing met de waarborg van een goed rendement.

De essentie van onafhankelijk vermogensbeheer is dat uw vermogensgroei op geen enkele manier wordt gehinderd door verstrengeling van belangen. Zo simpel is het. En dat de ervaring en expertise van uw persoonlijke beheerder puur en alleen wordt aangewend om voor u toegevoegde waarde te realiseren. En voor niemand anders.

“Risicobeheersing met de waarborg van een goed rendement: het uitgangspunt voor verstandig vermogensbeheer.”

Uw vermogen verdient een expert

Er zijn talloze mogelijkheden om zelf uw vermogen te beheren. Maar heeft u voldoende kennis om tot een verantwoorde keuze te komen? Heeft u er tijd voor? Of zin in?  Bij Steentjes Vermogensbeheer besteedt u het beheer uit aan ervaren experts.

Gespecialiseerde vermogensbeheerders met jarenlange ervaring die dagelijks bezig zijn kansen en risico’s af te wegen. Die altijd bedacht zijn op het onverwachte. Die nooit mee gaan met de waan van de dag. En die ervoor zorgen dat u zeer regelmatig heldere informatie krijgt over de ontwikkeling van uw vermogen.

Daar kunt u op rekenen bij Steentjes Vermogensbeheer. En op vertrouwen.

vermogensbeheer_steentjes-300x135

Vrijblijvende inventarisatie

Gespecialiseerde vermogensbeheerders weten veel. Maar het gaat er vooral om wat uw wensen zijn. We kunnen ons goed voorstellen dat dit soms voor u ook niet al te duidelijk is. Het eerste kennismakingsgesprek gaat daarover. Door de juiste vragen te stellen, krijgt de vermogensbeheerder inzicht in uw wensen.

Daarna worden uw wensen en de mogelijkheden (en dat zijn er meer dan u denkt) samengebracht in een eerste voorstel. Door (ook) buiten de gebaande paden te denken kunnen we tot slimmere oplossingen komen. En als het in uw situatie bijvoorbeeld verstandig is om alles op een spaarrekening te zetten, dan adviseren we dat ook.

Hoe dan ook, in het eerste voorstel geven wij onze visie op de groei (en bescherming) van uw vermogen. Vervolgens wordt dit voorstel met u besproken. Geheel vrijblijvend.
 

Actueel

Powell wil geen Burns worden
18 maart 2024

Powell wil geen Burns worden

Als de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (FED) Jerome Powell een ding niet wil dan is het de geschiedenis in gaan als een tweede Arthur Burns.
Lees verder
Spreads
18 maart 2024

Spreads

“A hot number”. De korte analyse van de gisteren gepubliceerde producenten prijs index (PPI) in de VS. In plaats van een stijging van 0,3% op maandbasis was dit het dubbele.
Lees verder